Blogg-syndromet strikes again!

5
25. January, 2011

Eller kanskje det er mangelen på blogg-syndromet som er problemet? Uansett. Da skjedde det. Igjen. Atter en gang.

Ting sklir ut, og det tar evigheter mellom hver oppdatering. Jeg burde skrevet mange flere oppdateringer, og jeg har faktisk endel halvveis påbegynte, som bare ligger her i Wordress-en min. Jeg får kanskje fullført de en eller annen gang i nær fremtid. Eller ikke. Vi får se. Jeg skriver egentlig bare et innlegg for å fortelle at det skjer mye her nede, så det blir lange dager, og lite tid til blogging. Jeg har forøvrig måtte opprette en egen nettside som er tiltenkt oppdateringer i forbindelse med hovedoppgaven og praksisplassen her nede (det er et krav), så den vil hvertfall bli oppdatert med jevne mellomrom — men bare fordi jeg blir tvunget! :-(

Du finner den her -> http://cern.jocke.no/


Postet under: CERN


5 kommentarer.

 1. Espen M. Kvalheim
  25. January, 2011, kl 11:08

  No skal eg ikkje dømma deg for ikkje å oppdatere oftare, det er noko eg kjenner godt til sjølv…

  Må seie eg likar oppsettet på CERN-sida di. Me likes a lot! Enkelt, men fantastisk greit :)

 2. jocke
  25. January, 2011, kl 13:04

  Det er ikke mye på CERN som er konfidensielt, gitt.

 3. Petter Tingvold
  25. January, 2011, kl 12:14

  Nice! …., men er ikke dette “intern informasjon”?

 4. jocke
  25. January, 2011, kl 14:06

  Men Espen, det er vel sjeldent du ikke har minst én oppdatering i uken? Det kan ikke jeg skryte på meg at jeg har. (-:

  Jeg likte CERN-siden jeg også; enkelt og greit.

 5. Espen M. Kvalheim
  25. January, 2011, kl 18:02

  Nah, kan vel vere enkelte månader eg glimtar til med 3-4 innlegg men det er heller sjeldan eg har meir enn knasket kvar månad :)

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *