La maison

6
7. December, 2010

Nå har jeg klart å skaffe meg en sånn kabel, så jeg kan få overført litt bilder til le Mac. Jeg har ikke tatt noen bilder av ting som skjer på CERN enda, rett og slett fordi jeg ikke har hatt kameraet med meg dit (det har liksom vært andre prioriteter nå i starten — typ fikse papirer, være på møter, og sånne andre, kjedelige ting). Jeg skal ikke love at jeg får tatt noe særlig med bilder derfra før jeg reiser hjem på juleferie, men her er hvertfall noen bilder av plassen jeg bor.

Vannfall utenfor stuevinduet

Inngang

Kjøkken #1

Kjøkken #2

Stue #1

Stue #2

Stue #3

Stue #4

Bad #1

Bad #2

Bad #2.5


Postet under: CERN


6 kommentarer.

 1. Sissel
  8. December, 2010, kl 09:58

  Hei,vennen :)))
  Kjempefine bilder!!! Og spesiellt hus!!! Fine vinduer også! Du har iallefall plass nok :))) Gleder meg å se det live!! Ha en god dag!!!
  Go`klem fra mamma:)))

 2. Håvard
  8. December, 2010, kl 12:00

  Har du innlagt foss..?? SMOOOOD!!

 3. jocke
  8. December, 2010, kl 12:03

  «Foss/bekk/vannfall» stod på listen over krav jeg hadde på hva en leilighet måtte ha.

 4. Petter Tingvold
  8. December, 2010, kl 15:38

  Hei vennen! Flott svitte du har leid! Er det en gammel mølle på eiendommen?

 5. jocke
  8. December, 2010, kl 21:48

  Hele bygget er en gammel mølle, om jeg har forstått huseieren korrekt.

 6. Jo
  9. December, 2010, kl 14:44

  hoy.. det så ganske greit ut det der da :D

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *