jocke.no i ny drakt!

4
15. September, 2010

Etter litt om-og-men, fikk jeg endelig somlet meg til å gjøre ferdig det nye designet. Jeg tror jeg egentlig er ganske utpreget minimalist, så, det var ikke helt enkelt å få bestemt seg til tider. Nå er jeg hvertfall sånn passelig fornøyd, men man skal ikke se bort ifra at det kommer et par småfix etterhvert (én av dem er en form for “galleri”, slik at jeg på en enkel, praktisk, og fin måte, kan vise flere/masse bilder i én post).

Om du skulle finne noen bugs, feil, eller noe i den dur, så har du lov til å si ifra.


Postet under: Annet


4 kommentarer.

 1. jocke
  15. September, 2010, kl 20:39

  Sånn forøvrig; det at siden ikke validerer som CSS3, er på grunn av noen teite plugins til WordPress. Kanskje jeg gjør noe med det. Kanskje ikke.

 2. Jan Egil Vestbø
  15. September, 2010, kl 20:41

  Kanskje ikke. ..

 3. Espen M. Kvalheim
  16. September, 2010, kl 09:06

  Espen likar det han ser! Enkel og grei med fine fargar som passar ypperleg til ein fin fyr :D

  NB: Kino-sida er genial!

 4. Ruben
  17. September, 2010, kl 15:30

  Nice! Liker designet … minimalistisk og rent :)

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *