Sommerferie! Wohooo!

1
12. June, 2009

Nå har jeg hatt dette semesterets siste eksamen, og det skal jeg love deg var deilig! Nå skal sommeren nytes, og hva er vel ikke bedre enn å starte den med en tur til hytto i Eksingedalen?

Den som reiser til Hytto med ope sinn og med hjarte på rette staden, den vil føla glede og kjærleik til livet. For på Hytto er alt godt, og det som ikkje er godt vil bli brent på bålet med minst fire vitner som ser på.

En del av gjengen reiste opp på Onsdag kveld, noen reiste opp i går, og så kommer da altså resten idag. Totalt sett er vi 14 stykker som tar turen.

Sist gang jeg var på ‘Hytto’, var påsken 2008. Da var vi ikke fullt så mange, men det var fortsatt veldig morro. For de av dere som vil mimre litt, finner du bilder ved å trykke her.

Espen har, som vanlig, ordnet det lille ekstra – denne gang i form av en ganske så omfattende invitasjon. De interesserte kan lese hele invitasjonen her.

Og om en komét er på kollisjonskurs mot jorden, eller det brenner på dass, eller rett og slett at verden går under på en eller annen måte, så sitter vi altså på hytto uten mobildekning, så det er liten vits i å prøve å advare oss!


Postet under: Happenings - Hverdagsliv


Én kommentar så langt.

  1. jocke
    12. June, 2009, kl 13:22

    WOOOOHOOOOOOO!!

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *