Jeg skal bli artist og tjene millioner!

0
6. June, 2009

Da jeg surfet litt rundt idag, snublet jeg over noen ganske så oppsiktsvekkende artikler. Jeg pleier sjeldent å bry meg om ‘kjendiser’, hva de gjør, hvorfor de gjør det, og slike ting. Men dette toppet kaken. Og du trodde ‘My Boobs Are OK!’ var ille? Da har du ikke hørt om denne dama.

Linni Meister debuterte med en sang for noen år siden etter hun var med i Robinson-ekspedisjonen, og skapte total blest på ‘kjendisbloggen’ til Perez Hilton.

Nå kommer hun med en ny sang – som knuser ‘My Boobs Are OK!’ ned i støvlene – igjen også nevnt hos Perez Hilton.

Og sånn seriøst, les kommentarene på de to lenkene til Perez’s blogg – smilemusklene mine fikk seriøst gjennomgå! Og hvis dette klarer å generere penger – da skal jommen jeg også bli artist og tjene penger!


Postet under: Frustrasjoner - Meningsløst


Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *