iPhone-fellen

0
28. March, 2009

I går nevnte en arbeidskollega av meg at dama hans hadde vært minutter fra å kjøpe en iPhone 8GiB til hver av dem, til bare 1 krone per stykk. Heldigvis klarte han å stanse henne. Det viste seg nemlig at Spaceworld ville ta totalt svimlende 13 189 kroner i løpet av bindingstiden på 12 måneder (med Telenor-abonnement, som forøvrig er samme pris Telenor opererer med). Da fikk man riktignok et abonnement hvor det var inkludert 3000 ringeminutter/mnd, 2000 sms/mnd, og ubegrenset trafikk/mnd, men makan. Hos NetCom får du en iPhone 16GiB til totalt 7775 kroner i løpet av et år (nesten halv pris sammenliknet med Telenor/Spaceworld). Da får man 3000 ringeminutter/mnd. Jeg, for min del, har trådløst nettverk hjemme, på skolen, på jobb, og ellers generelt hvor jeg ferdes. Dette er jo noe Ola Nordmann også begynner å få, så behovet for fri trafikk er jo egentlig minimal. Gratis sms er jo en fordel, men jeg kan sende 12031 sms i løpet av 12 måneder, og allikavel komme billigere ut enn Spaceworld/Telenor’s tilbud – og så får jeg jo faktisk en 16GiB istedetfor en 8GiB iPhone.

GG Telenor/Spaceworld.

Edit #1; Nå viser det seg at NetCom også er ganske så dyr sammenliknet med f.eks. å bryte abonnementet, og velge blandt en av de 72 mobilselskapene i Norge. One Call kommer best ut! Se artikkel hos VG!


Postet under: Data - Frustrasjoner - Hverdagsliv


Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *