Status Quo

0
20. August, 2008

Yay!

Om det i det hele tatt er noen som leser bloggen her, så er vi i alle fall enige om at det sannelig er på tide med en post her. Tror forøvrig også det er på tide å de-militærisere denne siden litt – føler den bærer preg av et år i armyen.

Til de som ikke har fått det med seg, blir det 3 år på skolebenken på meg fom i høst. Kom inn på Informasjonsteknologi på Høyskolen i Bergen, og ser frem til noen lærerrike år! Skal bli deilig å få litt mer aktivitet i hjernebarken – spesielt siden det er 3 år siden sist!

Første semesteret skal vi ha 3 fag; Diskret Matematikk I + lineær algebra, Grunnleggende Programmering og Grunnleggende Informasjonsteknologi.

Har forøvrig vært på ferie de siste ukene. Faktisk første gang siden August 2007 at jeg har hatt mer enn 4 dager sammenhengende fri. Først hadde vi en guttetur til Førde + Volda (Meg, Jo & Espen), etterfulgt av ei uke på Sørlandet, hvor mesteparten av tiden ble tilbrakt med min fetter.

Edit #1: Jeg veit det ser tvilsomt ut når dato på denne posten er 20. august, og forrige er 12. august. Saken er at årstallet ikke vises. Rett dato er 12. august 2007 :o)

Edit #2: Tror kanskje jeg skal begynne med å la være å poste i Militær-kategorien ^_^


Postet under: Hverdagsliv - Skole


Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *