Underlig

0
23. June, 2007

Sitter nå her. Natt til lørdag. Om litt over to timer er jeg på vei bort til bussholdeplassen for å sette meg på flybussen. Flyet mitt går 0655 fra Bardufoss, med destinasjon Oslo/Gardemoen, med videre destinasjon til Kjevik flyplass. Et lite steinkast unna befinner leiren jeg skal oppholde meg på de neste en-to-tre ukene, alt etter hvor langt jeg kommer i seleksjonen.

Det er underlig. Underlig å tenke på at et år med gutta på rommet, gutta i troppen, befal. At vi har levd så tett sammen. Til å begynne med var det kanskje uvandt, men vi har alle visst at “vi ikkje har hatt noe valg”. Nå er det nesten en vanesak. Man kjenner folk. Man merker når folk er borte på perm, eller andre ting. Underlig å tenke på at nesten samtlige har gått og lagt seg, og de vil med stor sannsynlighet aldri se meg igjen.

Underlig. Underlig å tenke på at jeg nå skal kanskje inn i samme syklusen på nytt. Da snakker vi om mangfoldige år, ja, kanskje på livstid. Eller hva om jeg ikkje kommer inn? Bli sivilist igjen. Underlig. Føler det blir litt som å ha jobba åtte-til-fire jobb i et år, og plutselig gå arbeidsledig. Huff.

Uansett, dere må alle ha en fortreffelig sommer. Satser på å planlegge en tur til hytta på Sørlandet etter 15.juli, så hold en liten finger på dagene etter da.<


Postet under: Happenings - Militæret


Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *