harproblemermedåfinnepåenoverskriftsompasser

0
21. June, 2007

På forespørsel fra utålmodig troppsjef og diverse soldater, kommer det nå en oppdatering. For å begynne med slutten, nærmer det seg FOS for min del. For de av dere som ikkje har fått med seg det, skal jeg på opptaksprøve på Kjevik 23.juni-13.juli (FOS), da jeg har søkt meg inn på FIH (Forsvarets Ingeniørhøyskole), hvor jeg forhåpentligvis kommer til å gå på til høsten. Skolen befinner seg på Jørstadmoen i/utenfor Lillehammer, og studiet varer i 3 og 1/2 år, etterfulgt av 3 års plikttjeneste i forsvaret. Ser veldig frem til dette.

Etter sist perm har det skjedd relativt lite. Startet med de avsluttende timene med gravemaskinkurs, etterfulgt av KTS/Deployering av kommandoplassen til Øvelse Rein, som vi hadde forrige uke. I KTS-uka hadde jeg også oppkjøring på gravemaskin, så pass opp; kanskje det er jeg som graver opp hagen din til sommern.

Er helt sikkert noe annet jeg har glemt å skrive om, men det får nå være så. Regner med dette blir siste posten før jeg kommer hjem fra FOS. God sommer! :D

Til opplysning har jeg også lagt til de lenge etterlengtede bildene fra fjellmarsjen og tjenesten i ukene i etterkant.

Edit #1: Glemte selvfølgelig å fikse bilder fra GP, men det får vente på seg.


Postet under: Militæret


Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *