lite aktivitet & mye aktivitet

1
29. January, 2007

Hele forrige uke var vi ute hver dag og hadde endel fysisk aktivitet, i forskjellige former. Blandt annet hadde vi grønn dag, hvor vi lekte med SAAB-systemet. Kommer tilbake til dette, sammen med litt bilder, så snart jeg får tid (til helgen regner jeg med). Hadde i tillegg kurs på VO Mandag til Søndag forrige uke, så ble lite søvn kombinert med mye aktivitet (4-6 timer søvn på det meste). Tok Båtførerprøven – gikk greit tror jeg, får vite om jeg stod eller ei om en 10-14 dager sa de.

I dag har vi hatt KTS til en “på-sparket-øvelse”, som vi reiser ut på i morgen. Da skal jeg sove i 7-duker for første gang siden rekrutten. Skal bli artig. Blir borte til Torsdag, og på Fredag skal vi ha KTS til Fjellmarsjen, som vi skal på i hele neste uke. De 3 gjenværende tjenestedagene etter fjellmarsjen, før neste perm, skal jeg på 12,7-kurs (aka 12,7mm miltraljøse) sammen med noen andre i troppen. Ser frem til det. Etter den… ehm.. 5 dager lange permen, inkl reisedager, blir det en 4 uker lang økt med øvelse. Cold Response 07 står for tur.

Tingvold, out!

(permen er fra 15/2 til 19/2, hvorav 15 og 19 er reisedager)


Postet under: Militæret


Én kommentar så langt.

  1. einar-helge
    1. February, 2007, kl 18:25

    gled deg til å lære alle delene i sluttstykket i 12,7en ;)
    spennstang, spennstangbolt, spenstangfjær…

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *