2006 + 1 = enjoy!

5
1. January, 2007

Da var det duket for et nytt, flott år. Egentlig ikkje noe større enn en ny dag etter min mening, men det er nå så. Mange av dere har kanskje noen nyttårsforsetter – store eller små, men så sofistikert har ikkje jeg blitt. Tror jeg aldri jeg kommer til å surre meg inn i noe slikt som det.

Uansett, kunne sikkert skrevet masse fancy og flott her nå, men velger å avslutte kort – blant annet grunnet en viss lavmålet samtale som pågår i rommet jeg ligger i nå. Uten å gå noe mer inn på den. Befinner meg forøvrig i Hemsedal, på hytten til Christoffer. Annerledes og koselig nyttårsfeiring. Må absolutt gjentas!

Kos døkk i 2007, folkens!


Postet under: Happenings


5 kommentarer.

 1. Renate
  2. January, 2007, kl 01:28

  Ja, skal være enig i at det ikke er lett å komme på noe konstruktivt å si i sådanne stunder.. :) (slik jeg kunne bedømme det prøvde du nok heller ikke så hardt) :D

 2. Jan Egil
  2. January, 2007, kl 15:38

  hehe…

 3. Christoffer
  5. January, 2007, kl 17:02

  Gilde, Det kjennes på smaken!
  Shell, Du kjenner oss! elns?
  Antar dette var den lavmålsamtalen du siktet til?

 4. Sindre
  5. January, 2007, kl 19:32

  Godt nytt år til deg Jocke! :)

  Jeg forlanger å bli lagt til på blogglinker, atomet.blogspot.com er stedet det foregår ;)

 5. pappa
  9. January, 2007, kl 22:47

  Hvor er kreativiteten blitt av i 2007? Ikke så mye nytt på siden i det siste………..9 dager til ende…

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *