MacHeist

3
12. December, 2006

Noen av dere har sikkert hørt om MacHeist (takk Jonas :D ). En nettside hvor man får visse oppdrag man skal løse. Disse løses på mange forskjellige måter, blandt annet med cracking av kryptiske koder, finne “skjulte” nettsteder, sende mail til fiktive personer, finne informasjon, ekstrahere informasjon fra bilder/film/koder, og masse annet. Til nå har det vært 5 hovedoppdrag, men det har også vært mindre oppdrag mellom hovedoppdragene. Dersom man klarer oppdraget, sitter man igjen med en firesifret kode, som man putter inn i en “safe” på nettsiden. Avhengig av om oppdraget har blitt løst rett, blir safen åpnet, og man får “skatten”. Denne “skatten” er sharewareprogrammer, bare med lisens. Til nå, dersom man har gjort alle oppdragene, har man fått programmer til en verdi til over 200$. Ganske greit det egentlig – bare for å dille og dalle på nettet litt. Sitter man fast, har de store forum, med mangfoldig tusen brukere, som hjelper deg på vei dersom du ønsker dette.

Uansett. MacHeist har nå lagt ut en skikkelig flott shareware-bundle. En pakke med masse meget gode og nyttige programmer, til over 80% nedsatt pris i forhold til originalt (fra 288,75$ til 45$). I tillegg vil 25% av pengene du betaler, bli gitt til et veldedig formål (som du selv velger). Absolutt noe å anbefale – selv om noen av oss har/bruker SerialSeeker eller liknende installert, så er det verdt pengene :-)

Og, til dere som kanskje fortsatt sitter å lurer; ja, dette er mac only! ^_^

edit; Det ser ut som om MacHeist har blitt invite-only igjen. Var open registrations inntil nylig. Dersom noen er interessert, sleng meg en mail, så fikser jeg invite.


Postet under: Data


3 kommentarer.

 1. Jonas
  16. December, 2006, kl 15:31

  De klarte 100.000 dollarskravet gitt! Er nesten så jeg har lyst å kjøpe det, er bare usikker på om jeg trenger så mange av de programmene.. Det jeg har mest lyst på er egentlig NewsFire. Har du kjøpt?

 2. Christoffer
  16. December, 2006, kl 16:10

  MacAppADay.com er også noe i samme gaten :) gratis shareware…

 3. jocke
  16. December, 2006, kl 22:34

  Jonas; jeg tenker jeg skal kjøpe ja. Spesielt nå som 100.000 dollarskravet er nådd.

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *