juledesign er en fin bil

3
4. December, 2006

Joda. Da satt jeg her. Igjen. Klokka er godt forbi halv fire om morgenen. Jeg skal opp om 2 timer og noen minutter. Dum? Jeg? Noen vil kalle meg det. Jeg skylder på forrige ukes øvelse. 2 vaktlag med 8 timer på og 8 timer av. I èn uke, etterfulgt av en helg. Sier seg selv at døgnrytmen har fått noen drastiske hopp langs veien.

Uansett. Jeg sitter nå her. Hørt på musikk og snakka med folk på MSN (!) for det meste. Prøvde å se om jeg gadd å fikse noe juledill på designet på bloggen her. Få litt julestemning. Det ble visst ikkje noe av – hvertfall ikkje ennå. Vil ikkje bytte design heller. Bare legge til det “lille ekstra”. Men ikke i dag. En annen gang.

Uken som kommer. Den ja. Huff. Det blir en av forsvarets “fylle-med-mye-drit-fordi-vi-ikke-har-noe-annet-å-gjøre”-uker. Vi skal ha fyfo – masse, masse fyfo. Skal jeg ta Bygland på ordet, blir det også fyfo som kveldstjeneste. Så skal vi ha skismørings-kurs, eller natoplanksmøringskurs om du vil. Og så skal vi gå ski(natoplank)-tur. Flere faktisk. Og. Ja. Masse annet. Når uken er ferdig, sitter jeg sikkert igjen med mye grei erfaring, og noen gram mindre fett. Grei start på neste helg, eh? :-)


Postet under: Annet - Data


3 kommentarer.

 1. pappa
  4. December, 2006, kl 23:03

  “juledesign er en fin bil”??? Kan du “tyde” for en treig sørlending? Håper ellers at natten blir “yngre” for deg i natt!

 2. Christoffer
  5. December, 2006, kl 16:32

  Setningen er en vri på vitsen om blondinen som ikke visste hva iq var, og utbrøt “IQ er en fin bil”.

  Det er godt du får nok trening jocke.

 3. Sturla
  7. December, 2006, kl 02:31

  Jeg vil aldri kalle deg dum!
  (Tar meg selv til stadighet i å sitte som du gjør, med vissheten om at jeg burde sovet og skal opp snart…)

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *