“Bøff” – lol?

2
20. November, 2006

Noen av dere som bor i Bergen som fikk med seg at Radio1 ble “bøffet” av “Bøff” – en del av Triplet-programmet som går på BTV? Vel, om dere ikkje fikk det med dere, ta en titt her!.

Hørt eller sett noe så latterlig? Greit nok, konseptet i seg selv er ikkje det værste (dog en smule oppbrukt), men programlederen… og lyden… og… generelt sett alt?! Dette gjelder forsåvidt resten av Triplet og BTV også. Har dem ikkje noe mer fornuftig å bruke pengene på? Å gi pengene til fattige barn i Afrika gagner samfunnet bedre, for å si det slik.


Postet under: Annet - Frustrasjoner


2 kommentarer.

 1. Sindre
  2. December, 2006, kl 22:52

  Med den lydkvaliteten ble jo hele klippet totalt verdiløst spør du meg. Siden headsettet er returnert (får nytt om 2 dager) så da er det ekstra vanskelig å få hørt hva som blir sagt. Og hva i alle dager er det som er galt med han der programlederen? Har han vondt et sted i kroppen siden har står og svaier med armene som en gal mann? Eller det bare det at han har sett litt for mange filmer fra Harlem? Uansett hva det er så burde han søke hjelp :)

 2. jocke
  3. December, 2006, kl 23:01

  My point exactly. Uansett; lyden er mongo også.

  Uten headsett?!? Hvordan overlever du da? “4play | nosound” klinger ikkje.

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *