Perm & sånn

11
18. November, 2006

Ja! Herlig. 7 laaaaange uker er passert. Håper ikkje vi skal ha så lang tjeneste uten perm igjen på en stund. Uansett, forrige perm endte eg opp med å ankomme Flesland 00:40 +/-, mens denne gang ankom eg 10:40, hvorav eg stod opp 04:45. Tror aldri eg har stått så tidlig opp før. Anbefaler egentlig ingen å prøve det.

Mødre. Eg må innrømme at de er greie å ha. Ikkje alltid, men denne gangen var en av dem. Komme hjem til ferdig oppreid seng, biff m/ fløtegratinerte poteter, vasking av klær, og alt som tenkes kan. Dét er noe man setter pris på når man er heme på perm.

Dum som eg er, har eg sagt ja til å jobbe på jobb (Bunnpris) denne permen, og ender dermed opp med å jobbe hver dag, med unntak av Mandag og Tirsdag. Galskap? Tja. Kjedelig? Ja. Er det verdt det? Ja, penger sier man ikkje nei til. Satser ikkje på å jobbe så mye i julepermen – men litt blir det nok. Får ikkje så allverdens penger i militæret, så alle monner drar. Skal forøvrig nevne at dersom noen er på jakt etter dame, er det bare å begynne i Bunnpris i Bergen – her er det nok til alle! Fine er dem også….

Og så, over til noe helt annet. Kjøpte meg en pakke Smarties™ forleden. Ganske gode. Men helt ut av det blå fant eg ut at Smarties™ har 8 farger på sjokoladen. Hvorfor bare 8? De som er kresne vil fort bli lei de få fargene. Og strengt tatt; hvorfor skal man i det hele tatt ha forskjellige farger? Vi spiser jo sjokoladen for smakens skyld – magen vår bryr seg jo ikkje om det er rød eller gul sjokolade den får…. Og når de først tar seg bryet med å farge dem; hvorfor bare 8 farger? Spesielt siden esken er så liten, synes eg at et minimum burde vært at ingen av sjokoladene har samme farge. Da blir hver enkel bit helt unik – og hele esken blir dermed spennende å spise. Kanskje litt forskjellige smaksessenser også.


Postet under: Annet - Militæret


11 kommentarer.

 1. Sindre
  18. November, 2006, kl 14:21

  Fargene på smarties’ene er til for at folk skal innbille seg at hver farge smaker forskjellig. Hvis ikke dette er tilfellet, så er fargene ihvertfall fargene til stedet for å skape variasjon. Folk blir lei av å se samme variant hele tiden, derfor har man farger for å muntre opp snopspisingen ;)

  Er jo ikke noe vits med perm hvis du skal jobbe hele tiden da.. Du får jo dagpenger i millitæret, du som verken røyker, snuser eller drikker har vel ingenting å bruke de pengene på vel?

 2. Torstein
  18. November, 2006, kl 14:36

  husk å ta med trådløs/or not switch tilbake da :)

 3. jocke
  19. November, 2006, kl 01:39

  “Nei, bruker bare ikke msn. Lei av å sløse vekk CPU kraft på det”

  Dagens, Sindre. Dagens. Om ikkje årets.

 4. Benedicte
  19. November, 2006, kl 03:58

  Øh…hvis alle smartiesene skulle vært i forskjellige farger, hvilke farger skulle det vært? vi har jo i utgangspunktet bare 7 farger (rød, oransje, gul, grønn, blå, fiolett og indigo). Alt det andre er bare nyanser…

 5. Danern
  19. November, 2006, kl 04:07

  Ouuuu…switch hørtes bra ut..hvis noen gang bærbareb min kommer! Måtte bare sjekke innok sida di..ettter nok en dårlig tur på byen..lite som skjedde! ingeng folk, hvrken dårlig sjekking eller slåssing. så må si det var dårlig tur på byen. Snart tilbake til den gjævla tjenesten. leke tulling i grønt. yess!!!! elsker det vett…fuck az!

 6. Danern
  19. November, 2006, kl 04:09

  Angående smarties..kjøpe heller m%m^s eller seigmenn..så er problemet løst! send damene fra bunnpris til danern på 95 99 05 69!

  Bitch az

 7. jocke
  19. November, 2006, kl 04:12

  Drittkjerringa!!!! :D <3 Savner folk på rommet! :< Eg vet ka problemet e! Bylivet der hjemme vil aldri bli det samme etter du har opplevd bylivet i Bardufoss!111 ehehehehe :D @Benedicte: Så mao ville du hatt en dataskjerm med 7 farger? Ville ikkje det bli kjedelig – på lik linje med at vi bare har 8 farger i Smarties-pakka….

 8. Benedicte
  19. November, 2006, kl 17:52

  Det er jo bare 7 farger da… Men millioner av nyanser.

 9. jocke
  19. November, 2006, kl 18:35

  Teoretisk finnes det bare 7 farger. Du kan kalle de forskjellige blandingene av de 7 fargene for “nyanser”, men resultatet av blandingen kalles fortsatt for en farge.

  Sånn bare for å være pirkete. Hadde blitt teit om det hadde stått “7 farger og 249 nyanser” når man velger 256 farger på datamaskinen.

  Anyhow – det var isje denne diskusjonen som var poenget med mitt poengløse innlegg. Synes bare at de kunne spandert noen flere farger – eller nyanser om du vil.

 10. Danern
  19. November, 2006, kl 23:34

  Kult! Sida di husker meg så slipper å skrive Danern på nytt

 11. Benedicte
  20. November, 2006, kl 11:04

  Synes bare det er en fin avkobling å diskutere noe totalt menigsløst ;) :D

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *