Startex Svartmink

2
29. October, 2006

Da var det duket for en ny øvelse. Faktisk første øvelsen vi har på… ehm… 5 uker siden sist. Gleder meg. Samtidig blir det litt uvant å sove i lagstelt igjen. Og nå er det betydelig kaldere enn sist. Uansett. Ut ifra hva eg har sett på ukesplanen, og hva vi har øvd på under fagutdanninga vår, blir det drilling på drift av kommandoplassen. Det ser også ut som om vi får en såkalt QRF (Quick Response Force), uten at eg vet noe mer om det. Time will show. Kommandoplassen skal affal rigges opp i morgen, og skal være operativ DTG 301200. Kan på forhånd si at det er liten sannsynlighet for at denne øvelsen blir værre enn de vi hadde i rekrutten. Mulig eg fikser en mobilrapport også under øvelsen, sånn om eg gidder :-)

Til mac-brukere
Idag kom eg over en flott liten programsnutt. CamiTools er en “addon” laget for nettleseren Camino. Den gir deg masse nye valgmuligheter for å gjøre Camino enda bedre, og drar derfor sammen forbi samtlige nettlesere som er tilgjengelige per dags dato – både til mac og pc. Anbefales på det varmeste!


Postet under: Militæret


2 kommentarer.

 1. Sindre
  1. November, 2006, kl 20:57

  Bra du gleder deg jocke, kjipt å ha det kjedelig vet du ;)

  Støtter browsere laget av mozilla (firefox gutt her, what else?).
  Hvis du ikke visste det så betyr “camino” ‘vei’ på spansk, så det ser ut til at det er riktig vei å gå browsermessig for dere macbrukere :D

 2. jocke
  4. November, 2006, kl 11:25

  Hihi, vi preikes neste uke, sindretissen :D Kommer hem på perm 15.nov!

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *