Star Wars IV

5
16. October, 2006

telnet towel.blinkenlights.nl

Star Wars har vi alle sett. Noen kanskje på kino. Andre på film. Men på datamaskinen, i ASCII-format, via TELNET, tror eg isje så mange har opplevd. Så og si hele filmen er tilgjengelig. Noen av scenene er klippa bort dersom du ser via IPv4, men er tilgjengelig om du bruker IPv6. Da får man også farger. Dersom du isje har IPv6 tilgjengelig, kan du bruke en IPv6-proxy som f.eks. SixXS.

Anbefales!

(ja, eg vet denne kanskje er gammal, men honestly; who cares?)


Postet under: Data


5 kommentarer.

 1. jocke
  18. October, 2006, kl 15:56

  hihi :o)

  kem e det som e startrooper-dude?

 2. Renate
  19. October, 2006, kl 02:10

  Mener du å si at han ikke er ekte?

 3. jocke
  19. October, 2006, kl 12:00

  Nei, for all del. Jeg tror på julenissen jeg. Det er bare at eg har en liten magefølelse, siden du tross alt smiler fra øre til øre på bildet, og at bildet er tatt på torgallmenninga…. men eg antar at magefølelsen bare er pga eg er sulten. Who knows.

 4. Nikolas
  30. January, 2007, kl 16:49

  Sweet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *