Treeeeeegt internett hihi! :D

0
3. October, 2006

Heihopp.

Da var det duket for en ny periode med tjeneste i Det Norske Forsvar (også kalt militæret). Litt i overkant av en uke med perm er nå fordøyd, og jeg må innrømme at det var en deilig uke. Tok meg nesten noen dager å bli vant med at det isje var faste punkt iløpet av dagen. Brukte tiden til å sove lenge, henge litt (for mye? :p) hos Jo og Magne, samt spille litt WoW igjen (hihi). Da Søndagen kom, føltes det isje ut som om det hadde gått en uke. Tiden gikk alt for fort.

Først vil eg nevne at mine “planer” om BS ble droppa. Vet isje helt om eg skal bli værende i militæret, og det er like greit å fortsette som grenader dersom eg velger å fortsette i militæret. Uansett, dagene går med på standard “fagutdanning”. Dvs ting som sikkerhet, frostskader, bekledning når det er kaldt, små sambandskurs, og annet. Vi har halvveis fått vite hva vi skal jobbe med – noen av stillingene er fortsatt isje klare, dvs kem som blir containersjef, kem som blir ass. containersjef, etc. Techass, BV og MB-stillingene er endelige, da kursa for disse starter allerede denne uka. Eg ble desverre isje techass, og blir dermed mest sannsynlig containersjef/ass.containersjef – forhåpentligvis i Krypto-containeren.

Ellers har vi hatt sjukt mye fyfo denne uka – på tross av at det bare er Tirsdag idag. Hele kroppen min er helt stiv – bruker 5 minutter på å gå ned/opp 10 trappetrinn. Eller. Føles hvertfall slik. Vi skal ha kurs resten av uka – med unntak av Fredag. Da skal vi ha et såkalt “infanteriløp” – hva nå enn det innebærer. Høres isje helt godt ut hvertfall. Skal bli spennende å se hva de klarer å dra oss med på denne gangen. Samtidig klarer eg isje helt å slå meg til ro med at “rekrutten er ferdig”, når de stadig finner på nye, fysisk utfordrende ting og tang.

Idag fikk vi noe info fra Adm.Off. (Administrativ Offiser – har ansvar for materiell etc bataljonen) om 3 stillinger som de annonserer. Den ene er “kontorjobb”, dvs ansvar for å bestille flybilletter til perm, fikse lønninger, og annet. Denne personen har også ansvaret for å lage “designet” på en avis som gis ut 1 gang hver måned/annenhver måned. På tider hvor man isje har noe “kontorarbeid” å gjøre, er man fri til å løpe rundt å ta bilder til avisen/forsvaret. Denne stillingen gir meg også MB-lappen, noe som kan være svært så nyttig. Så krysser fingrene for at eg kanskje muligens får denne jobben – dog er sjangsene små, da det er et helt hav av søkere (sikkert opp mot 20-40% av totalt 390 soldater).

Uansett. Nå holder eg isje ut dette trege nettet lenger. God natt. Sov godt. Snakkes når nervene mine føler for å bevege seg ut på det ekstremt raske nettverket her.

edit; sorry for at eg isje har bilder med. har isje kameraet med bort hit på velferden, samt at eg har isje tatt så mange bilder etter permen at det er noe å skryte av.


Postet under: Data - Militæret


Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *