Fyringsvakt

2
12. September, 2006

En lang dag. 30 min på å sette opp base og nærforsvar, samt alle man klare i telt. Deretter 20min på å sette opp vaktliste for vaktpost og fyringsvakt. Så. I natt er vi heldige. 2 timer vakt. 3 timer søvn. Det er mye sier dem. Er glad vi slipper 7-er telt etter rekrutten. Da er det lagstelt m/ multifuel som gjelder.
Nei, nå er fyringsvakten min over. Nå venter 1 time streifvakt, før eg kan innta soveposen. God natt :-)

Bilde003.jpg

Postet under: Mobilpost


2 kommentarer.

 1. Jan Egil
  12. September, 2006, kl 19:43

  Åh, nå får eg skikkelig minner til vakt. Da sov vi og rundt 3 timer, og var ute 2 timer på vakt. Bare vi måtte stå i ro. Husker og når vi var på øvelse, da måtte vi være på vakt halve natten, men gikk på skift, vi slapp heldigvis som regel dette med å gå vakt ute, da andre heller fikk ta seg av denne delen, vi var bare på sanitetsvakt :D inne i et godt varmt telt, helst i t-skjorte temperatur, med vannkoker og elektrisk lys :D

  Kos deg du, lagstelt er mer digg en 7-duker iallefall…

 2. jocke
  14. September, 2006, kl 15:45

  Har variert med hvordan vi sirkulerer vaktene. Vi har alltid fyringsvakt. Utover dette har vi enten vaktpost, hvor 2 er utplassert, og hvor vaktskifta varer i 2 timer, med 1 time overlapp. Streifvakt er noe vi får om befalet er i ekstra godt humør. Da er det to telt som deler på vakta, hvor 2 stk går rundtomkring i leiren og sjekker at fyringsvakter er våkne, etc.

  Lagstelt er det vi kommer til å buke fast i min tropp etter rekrutten, så 7-duker utgår :)

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *