Tromsø-Lyn 1-2

4
10. September, 2006

Jau. Da var vi tilbake fra fotballkamp. Mitt livs første fotballkamp på stadion. Og for å være helt ærlig, underbygger det bare mine tidligere meniger om fotball og fotballkamper. Eg kan nå offisielt ansi meg som 100% nada interessert i fotball. Kan godt hende Tromsø-Lyn isje var et prakteksempel på en “spennende” kamp, men the point remains the same.

Så, kort oppsummert; 2 timer med buss til Tromsø. Ultra-kjapp runde med bowling – hvilket var obligatorisk og måtte betales for. Deretter buss til stadion, hvor vi skulle få pizza. Siden militæret har så praktfull god og gjennomført organisering, ble vi ventende ute – i regnet – i ca 45 minutter før vi fikk 1 pizzastykke. Deretter måtte vi bakerst i køen for å få et nytt stykke. Ute i regnet selvfølgelig. Så var det tid for kampen. Vi hadde ståplass. Ute i regnet selvfølgelig. Så ble vi heiende på et fotballag vi egentlig isje heier på, for deretter å se de gå under 0-2 og så få utvist 1 spiller etter 10 minutter. Ganske ironisk.

Uansett. Det var ett høydepunkt i dag da. Uten å gå dypere inn på det, kan det kort nevnes at etter 3 uker i leir med samme kjønn, samt null – 0 – sivilt liv utenfor leiren, hadde eg visse “øyeblikk” i løpet av dagen idag. Tihi :-)


Postet under: Frustrasjoner - Militæret


4 kommentarer.

 1. Ruben
  11. September, 2006, kl 02:27

  Visse “øyeblikk”?

  :D

  Jaja … dette kan jo bli spennende!

 2. Jan Egil
  11. September, 2006, kl 22:49

  Hehe, kongebra, alle som har vært i militæret kjenner vel kanskje litt til disse øyeblikkene, og til slutt kommer du nok ikje til å sette like høye krav som tidligere, ikke før du kommer tilbake i det sivile liv igjen. Hehe, kongebra…

 3. einar-helge
  11. September, 2006, kl 22:58

  militærklær er mye bedre enn sivile klær ;-)

 4. jocke
  14. September, 2006, kl 15:49

  Ruben; “øyeblikk” i overført betydning (øye-blikk, aka “legge merke til”)

  janegil; :-)

  einar; Isje på jenter ;> M-98 er faktisk digg å gå med sammenliknet med sivile klær.

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *