t minus noen timer til sbbn

6
17. August, 2006

My time is up!

Da er alt pakket (ouch, høres stort ut, men baggen består stort sett av toalettsaker, så isje skryt av meg helt ennå :> ). Tror eg har husket alt – men erfaringen tilsier at eg har glemt et eller annet.

Eg har egentlig isje gjort meg opp med noen “følelser” og store meninger om det neste året eg har fremfor meg, men tør allikevel påstå at det blir et fantastisk år med mye gøyt. Har hatt en god del kontakt med de eg skal inn sammen med via msn/irc, og vi ser ut til å bli en ganske så gærn gjeng :> Men det er vel kanskje uunngåelig når så mange av det samme maskuline kjønn samles?

Eg vet isje når eg får annledning til å poste noe mer her, da vi “egentlig” isje får internett før etter 2 måneder. Men noen av befalene som er der allerede, har tipset meg med noen “bakveier”, så kan godt hende det dukker opp en post eller 10 sånn plutselig ;o

Når det gjelder hva som skjer i rekrutten (eller “grunnperiode” som de så pent kaller det nå for tiden), hvordan programmet blir, hva eg blir jobbende med etter rekrutten (ehm, grunnperioden), vet eg isje ennå. Men èn ting vet eg – at maten der oppe isje er av den dårlige varianten. En fra kjøkkenpersonalet beskrev maten som følger;

Frokosten består av diverse frokostblandinger og brød med “vanlig” pålegg (ost, skinke, pølse, syltetøy, sjokoladepålegg osv). Lunsj er ofte 1-3 forskjellige varmretter, salat, pasta, brød, masse godt pålegg (laks, rosbiff, eggerøre osv), av og til baguetter mm. Middagen varierer svært mye – men så godt som alltid veldig god. Til alle måltidene er det mulig å få kaffe, kakao, te, melk, vann, iste, elpejuice, appelsinjuice.

Veddekonkurranse om kor mye eg legger på meg? ;o

Så, vi snakkes kjære venner. Får isje første perm før rundt.. ehm.. 6-8 uker elns.

(btw, er glad man isje kan se når postene her lages, for ja.. ehm.. søvnen i natt blir minimal)


Postet under: Militæret


6 kommentarer.

 1. Jan Egil
  17. August, 2006, kl 22:29

  hehe, dette blir bra joachim. Lykke til i forsvarets merksnodige verden ;)

 2. einar-helge
  18. August, 2006, kl 19:30

  skal du til samband bn? :)

  lykke til som rekrutt, det blir en periode av livet du sent vil glemme ;)

  du har hvertfall valgt riktig med Hæren!

 3. jocke
  29. August, 2006, kl 23:09

  Skal til Sambandsbataljonen (sbbn) ja.

  Du skal ikkje tilfeldigvis tjenestegjøre som MP i Bardufoss da? :>

 4. einar-helge
  2. September, 2006, kl 19:59

  nei, jeg er BS-elev på Skjold jeg, INGENIØR BN. :)

 5. jocke
  9. September, 2006, kl 00:28

  Skjold… isje langt unna da. Må nesten ta turen endag :-)

 6. einar-helge
  10. September, 2006, kl 17:18

  ja, det er bare å komme! :D
  kan hende troppen min tar en spasertur i området av basen deres eller noe`? =)
  vi går lange turer… ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *