110 dager igjen

0
10. August, 2006

Da gikk det plutselig opp for meg at det bare er ei uke igjen til eg skal inn i militæret. Tiden går fort gitt.

For de av dere som ikkje har fått med seg ka som skjer, så skal eg altså et år inn i Sambandsbataljonen (sbbn), som holder til i Heggelia leir rett utafor Bardufoss i indre Troms. Jeg ser frem til et år med litt disiplin – i motsetning til mitt siste år, hvor disiplin mildt sagt har vært meget fraværende. For ikkje å snakke om døgnrytme…..

Uansett, eg har hørt mye negativt om å tjenestegjøre så langt Nord i vårt fedreland. Jeg tror det motsatte. Tenk, all den flotte naturen. Midnattsol. Kald vinter (i motsetning til pinglevinteren i Bergen – om det i det hele tatt kan kalles “vinter”, det snør jo ikkje!). Og ikkje minst; plenty av fritidsaktiviteter. Er jo et hav å velge mellom. Istindportalen, et aktivitetssenter vegg-i-vegg med leiren min, tilbyr bibliotek, kinosal, kantine, klatrevegg, kulturskole, idrettshall, spinningrom, treningssenter og en hel del mer. Og det beste av alt – alt er gratis :D

Må ikkje glemme å nevne at det finnes flere professionelle paintballbaner på, og rundt, leiren, og at utlån av utstyr er gratis. Haha, bye, bye, Bergen. Vil ikkje savne deg med det første.


Postet under: Militæret


Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *