911

5
8. August, 2006

Huff, trodde aldri jeg kom til å synke så lavt som å lage en politikkpost, med tilhørende politikk-kategori, på bloggen her. Men gjort er gjort. Have fun….

Etter den tragiske hendelsen som tok plass 11.September 2001, følgte jeg egentlig ikkje så mye med på etterdønninger, konspirasjonsteorier, forklaringer, og annet snikksnakk. Følgte selvsagt med i nyheter, og fikk med meg at Bush gikk mot Irak i krig og sånt (duh! eg e flink :D).

Men ikkje før nå har jeg sett Loose Change-videoen som mange har snakket om. Filmen er laget av to studenter i USA, som dedikerte filmen til de som mistet sine kjære den 11.September. Filmen varer i drøye en og en halv time, og tar for seg 11.September i detalj. Den konspirerer i at alt som skjedde, var planlagt til minste detalj av regjeringen, og at det ble gjort pga de ville styrke seg selv. Filmen trakk frem mange gode poeng, og virket meget godt gjennomført, støttet opp med relevante kilder, informasjon, animasjoner, og en hel haug annet som fikk alt til å virke ganske troverdig. Selvsagt, det var mange spekulasjoner, så filmen må tas med en klype salt.

Men, idag fikk jeg et tips av en kamerat, som linket til en side, hvorpå en film kalt “Screw Loose Change” befant seg. Filmen er egentlig bare Loose Change om igjen – bare at de har kommentert alle påstandene, og rett og slett plukker hele filmen fra hverandre. Det var egentlig ganske skremmende hvor mange “feil” og mangler Loose Change egentlig har. Videre leste jeg på en annen side (bloggen til noen av dem som laget Screw Loose Change-filmen) jeg kom over. Der plukkes filmen ennå mer frahverandre, hvorpå bunnsoldie bevis legges frem, og undergraver Loose Change-filmens integritet.

Ganske interessant lesestoff på de sidene. Verdt å få med seg!


Postet under: Politikk


5 kommentarer.

 1. Jan Egil
  9. August, 2006, kl 03:23

  eh, politikk kategori?

  Publisert 8 August 2006 under kategorien Militæret, Reiser.

  Kanskje noen burde undergrave kodingen til nettsida di? Eller deg…

 2. jocke
  9. August, 2006, kl 03:39

  Hæhæ, var bare jeg som testet hvordan en post så ut om den lå under flere kategorier. Så glemte jeg å skifte tilbake igjen. Skylder på den flotte gullfiskhukommelsen eg har :D

  Happy nå? Hihi…

 3. Jan Egil
  9. August, 2006, kl 12:37

  flinke du ;)

 4. Ruben
  10. August, 2006, kl 04:10

  Har sett loose change second edition, og de hadde en del rimelig bra argumenter der. Har ikke lest motargumentene, men det må jeg jammen meg gjøre når jeg får tid.

  Er ganske crepy om alt det shitet stemmer!

 5. jocke
  11. August, 2006, kl 00:07

  Vel, om du ser “Screw Loose Change”-videoen, skal du være ganske blond om du ikkje ser at argumentene til Loose Change er helt på trynet. Dog skal det sies at regjeringa i USA har gjort mye sykt opp igjennom tidene, og når alt er så hysj-hysj, hadde eg ikkje åpna øyenbryna noe særlig mer om det hadde vært sant.

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *