Canon – I can

4
5. August, 2006

Da var eg en lucky eier av Canon EOS 350D.
Skal bli digg med et år sammen med denne i armyen.

Denne artikkelen var egentlig lengre, men grunnet noe databasekrøll, måtte eg skrive den på nytt – litt provisorisk.


Postet under: Foto - Happenings


4 kommentarer.

 1. Jan Egil
  5. August, 2006, kl 02:08

  Gratulerer enda en gang. Tror nok det skal gå ganske fort over, iallefall med dine fingre som trykker på alt som er å trykke på. Lykke til med fotografering, blir bra, du får legge ut litt bilder her med jevne mellomrom. Men det er vel allerede planen din :D

 2. Ruben
  5. August, 2006, kl 17:23

  Jeg har begynt å skrive postene mine via mail (postie) når jeg har med bilder. Den har en sånn fin funksjon som gjør at du kan bestemme bredden på bildene i miniatyr og så kan du trykke på dem og så bli de store. Finner ikke en slik funksjon i wordpress tingen.

  Men er kanskje bare jeg som er litt fin på sånnt…

  Gratis meg kongekamera!

 3. jocke
  5. August, 2006, kl 23:52

  Eg kan lage thumbnails og gjøre slikt at stort bilde kommer når du klikker på bildet i selve wordpress (ikkje postie). Når det gjaldt fotoapparatet, brukte eg den størrelsen, pga ble for teit å ha sidens fulle bredde liksom.

  Er meninga eg skal bruke hele bredden når eg legger med bilder eg tar selv ja.

  “Gratis med kongekamera!” – Nå vel, var vel ikkje helt gratis.

 4. Profeten
  7. August, 2006, kl 04:06

  Gleder meg til å se hva du klarer å trylle frem med kameraet ditt, jocke!

Legg igjen en kommentar

Din e-post blir aldri (!) offentliggjort eller delt. Nødvendige felt er merket med *